Österrike har öppnat sin gräns fullt ut igen för transittrafik, alternativa vägar fungerade också så vi har goda förhoppningar att förseningar ska minimeras.

Under dagen väntas uttalande och eventuellt nya riktlinjer från Italiens regering. innehållet känner vi inte till mer än det handlar om ytterligare åtgärder för att begränsa rörelse och kontakt med andra människor. Klart är att endast mataffärer och apotek har öppet sen igår.

En hel del företag i Italien har stängt igen sen igår och även idag. Detta görs, enligt vår erfarenhet, utan avisering till sina kunder, vi rekommenderar er därför att kontrollera med era leverantörer i Italien om de har öppet. Kontrollera även vad gäller nästa vecka då det ryktas om nedstängning av alla företag nästa vecka. Men som sagt det är ett rykte än så länge.

Karlsson Teamet önskar er en trevlig helg